Contacten

                      Info & Contact

Wij kunnen u een complete licht & geluid show met proffesionele geluids en lichtapparatuur incl. DJ, leveren en kunnen u onderstaande opties aanbieden. Uiteraard kunnen opties, afhankelijk van de lokatie of financien, gecombineerd danwel aangepast worden, maar in eerste instantie gaan we uit van onderstaande basispaketten waarop vaste prijzen zijn gebaseerd.

Budget Set A wordt standaard geleverd met een DJ Booth inclusief een proffesioneel PA-geluidsysteem.


De Set's  B-C-D worden standaard geleverd met een DJ Booth inclusief proffesionele lichtarmaturen op een alu-truss en een uitgebreid Proffesioneel PA-geluidsysteem.

 

Set's B-C-D zijn geschikt voor zowel binnen alsmede buiten locaties.

Set A: (Budget)
* Locaties van ongeveer 50/100 personen.

Set B: (Standaard)
* Locaties van 100 tot 250 personen. 

Set C: (De Luxe)
* Locaties van 250 tot 400 personen, minimale afmeting 400 x 250.


Set D: (Super)
* Voor de grotere locaties  tot 500 personen, maximale afmeting 600 x 250.

gallery/set-a(2)
gallery/set-b(4)
gallery/set-cd(4)

U ziet, er zijn diverse opstel en weergave mogelijkheden in zowel licht alsmede geluid, of het nu in een kleine zaal is of in de wat grotere ruimtes, het is voor HeJo Music geen enkel probleem. informeer naar de vele mogelijkheden die op uw feest en locatie van toepassing kunnen zijn. In overleg zijn andere opties natuurlijk ook mogelijk. Het gaat er tenslotte om dat u tevreden bent in uw keuze die u gaat maken.


Alle bovenbebeschreven set's hebben vaste (incl. BTW) prijzen voor een presentatieduur van netto 4 uren. Inbegrepen, zijn, de op- en afbouwtijd en de afstand (woon, werk) naar de locatie van de presentatie tot een max. van 20 km. Daarboven worden reiskosten berekend. Meeruren zijn natuurlijk ook mogelijk maar die hebben dan uiteraard invloed op de totaal prijs.

 

Prijzen zijn in opvraag.


 

Voor informatie en boekingen:

+316 - 52 73 00 28 

of stuur een mail naar

hejomusic@gmail.com

gallery/logo hejo logo small