Contacten

                      Onze Kenmerken

Gepassioneerd, humoristisch, gezelligheid bepalend, geinteresseerd, ritmisch, inlevingsvermogend en zeer betrokken, zijn onze uitdrukkelijke speerpunten.
Hoe en waaruit blijkt dat. De liefde en interesse voor muziek, interactief bezig zijn met het publiek, altijd in voor een grapje en een dansje met de gast(en).  Mede daardoor voor gezelligheid zorgend. We kunnen ons in veel situaties inleven, aanpassen en daardoor dus betrokken zijn bij zowel het feest als de gasten. Kortom, we verzorgen niet een feest voor, maar met onze gasten.


We verzorgen graag uw thema's met muziek op maat afgestemd, voor bijvoorbeeld uw Classic-Event (vintage-party), Country-Events, Line-Dance, Jazz- Lounge Party's, Rhythm & Blues  Sessions, WOII 40-45 (Military Event), Maar Rock ’n Roll party's. Tevens verzorgen we ook uw (besloten of openbare) Lounge-Deephouse party, bijvoorbeeld op een strandpaviljoen (beach) of ander soortgelijke locatie.


Erg in trek zijn de jaren 80 party’s. HeJo Music presenteert de muziek in stijl en laat hier in de meeste gevallen de live sessies horen van de artiesten van toen, die nu nog concerten geven. Die opnames maken een geweldige indruk. De back to the eighties sfeer en het gevoel wordt hierdoor weer opgeroepen en men geniet zichtbaar met volle teugen.


In overleg passen we onze kledingstijl aan bij het te verzorgen event. We houden van kort, zakelijk en gewoon doen ! Geen lange uiteenzetting en uitvoerige bespreking van licht en geluidsystemen. Licht hebben we voldoende alsmede het geluidsysteem en voorraad muziek idem dito.

 


Wilt u meer weten, over de mogelijkheden, prijzen en/of een boeking plaatsen, dan klikt u rechtsboven in het menu 'Info & Contact'.

Verschillende Thema's, o.a. 40-45 Military Event, Vintage Party, Latin-Tropical.